Русија

Руски хакери након напада на НАТО: Држимо главног светског агресора на нишану (ВИДЕО)

Вредело је чути вриске Столтенберга, што значи да је то био пун погодак. Осамнаест НАТО сервера је искључено из употребе, неке базе података и даље не могу да се врате, иако је прошло 48 сати, каже оснивач групе "Килнет"
Руски хакери након напада на НАТО: Држимо главног светског агресора на нишану (ВИДЕО)www.globallookpress.com © Silas Stein

Једини циљ због којег је хакерска група "Килнет" напала рачунарску мрежу НАТО-а је да би се главни светски агресор држао на нишану, изјавио је оснивач ове групе познатији као КилМилк за РТ.

НАТО је у недељу био на мети хакерског напада, јавила је немачка новинска агенција ДПА, а стручњаци покушавају да отклоне штету, рекао је представник НАТО-а. 

За напад је одмах оптужена "руска хакерска група Килнет", иако докази за то нису приложени. 

Оснивач групе "Килнет" каже да држе НАТО на нишану и да ће наставити да раде дрско. 

"Једноставно, држимо главног светског агресора, НАТО, на нишану. Раније смо пазили да не повредимо четврти члан о самоодбрани НАТО-а и да не изазовемо сукоб због наших сајбер напада, али уз Божију помоћ, наше молитве је услишио руски парламент коме је предложено да не кажњавају хакере који делују у интересу Руске Федерације", рекао је оснивач групе.

Шеф комитета Државне думе за за информациону политику Александар Хиштајн је недавно рекао да "бели" хакери на територији Русије или ван ње треба да буду ослобођени одговорности ако делују у интересу Русије.

Оснивач ове хакерске групе каже да је вредело чути вриске Столтенберга.

"Што се тиче сајбер напада на НАТО сервере, они су сами криви. Не могу да кажем шта је конкретно хаковано осим јавног ДДОС напада, само њихова страна може да одговори. Вредело је чути вриске Столтенберга, што значи да је то био пун погодак.  Осамнаест НАТО сервера је искључено из употребе, неке базе података и даље не могу да се врате, иако је прошло 48 сати. Нема муниције, пошто је Украјина прогутала све залихе. Нема више о чему да се прича. Слава Русији!", рекао је оснивач ове хакерске групе.

image
VV inauguration
banner