Русија

Захарова: Ако вас чуди све више ЛГБТ младих у Канади, погледајте им цртане филмове

Портпаролка руског МСП реаговала је на цртани филм "Дино ранч", за најмлађе од две до пет година, који се приказује у Канади и у САД, у ком два истополна тираносауруса покушавају да добију децу
Захарова: Ако вас чуди све више ЛГБТ младих у Канади, погледајте им цртане филмовеGetty © Photo by Tabatha Fireman/Getty Images

Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова осврнула се на цртани филм "Дино ранч", за децу узраста од 2 до 5 година, који се приказује у Канади и у САД, у ком два истополна тиранозауруса покушавају да добију децу.

"Пре неколико година 'напредне земље' су објавиле анимирану серију Дино Ранч ('Ранч диносауруса') за најмлађе, за узраст од две до пет година. Питају ме да ли ми је тај цртани учинио нешто лоше. Тамо је све слатко и мило, слике су смешне, музика је лагана и незаборавна - управо оно што мала деца воле. Приказује се у Канади (ЦБЦ Кидс) и у Сједињеним Државама (Дизни Јуниор)", написала је Захарова на Телеграму.

Она је поручила да људи процене сами и додала да су се на крају прве сезоне у серији "Адоптасаурус Рекс", деца власника динофарме одлучила да помогну да двоје истополних тираносауруса добију децу.

Према њеним речима, патња истополних тираносауруса је импресивна: они покушавају да излегу камење уместо јаја (без шале), али то им не успева, из неког разлога. Као резултат тога, додала је Захарова, деца им помажу да пронађу бебу диносауруса за усвајање.

"Не верујете? Погледајте. Ова епизода је премијерно приказана 4. марта прошле године. Ово није јединствен случај. Немојте да вас изненади како изгледа статистика одговора на питање да ли испитаници себе сматрају ЛГБТ особама. Што је млађа генерација, то су веће стопе", нагласила је.

Она је додала да са монструозним цртаним филмовима у сваком смислу као што су "Ранч диносауруса" (где уче децу о небинарном бизону Фреду), у будућим анкетама, показатељи у колони "да" ће нагло порасти.

"У Сједињеним Државама, посебно у Канади, ускоро ће легална марихуана бити додата формулама за дојење. Јер такав 'садржај' се може само 'дегустирати'. Некада је постојала ова шала: Брачни пар долази код гинеколога-репродуктиволога, жале се да не могу да роде дете, а он шокирано одговара: 'Ви сте мушкарци!', навела је.

По свему судећи, закључила је Захарова, у верзији за неолиберални Запад, доктор је требало да их подржи, да им улије наду, умири и обећа да ће све проћи, а не да има каже истину у лице, као што се десило код тираносауруса.

image