Спорт

Звезда жели Вошиног суперталента - за Милошевића нуде обештећење плус играча

Талентовани нападач Јован Милошевић привукао је велику пажњу наступима у кадетској селекцији Србије протеклог лета
Звезда жели Вошиног суперталента - за Милошевића нуде обештећење плус играчаGetty © Giuseppe Bellini / Stringer

Црвена звезда се спрема за велики број послова овог лета. Након информација да је шампион Србије заинтересован за довођење репрезентативца Србије Уроша Спајића, сада стижу нове занимљиве информације.

Звезда жели да ангажује талентованог голгетера Војводине Јована Милошевића, најбољег стрелца Европског шампионата за играче до 17 година и спремна је да за тај посао направи велики потез.

Претходних дана појавила се информација у београдским медијима да је Штутгарт спреман да плати 600.000 евра за довођење младог Милошевића, којем уговор с Новосађанима истиче у лето 2023.године. Према информацијама "Танјуга", Звезда је спремна да изједначи новчану понуду, али и да уз то пошаље једног играча у Нови Сад.

Генерални директор Звезде Звездан Терзић и председник Војводине Драгољуб Збиљић већ су обавили разговоре и црвено-бели су спремни да плате 600.000 евра и у Нови Сад пошаљу талентованог Петра Станића (21), који је имао солидну полусезону у дресу суботичког Спартака, пише "Танјуг".

Милошевић је рођен 31. јула 2005. године и наредног лета ће постати пунолетан. Ове године је уписао и четири наступа за селекцију Србије за играче до 18 година.

image
VV inauguration
banner