Спорт

Јокић се појавио у оделу, па објаснио зашто се сређује за НБА утакмице

Српски центар не привлачи пажњу ове сезоне само сјајним партијама, већ и елегантним стајлинзима
Јокић се појавио у оделу, па објаснио зашто се сређује за НБА утакмице© Twitter / screenshot / @_Talkin_NBA

Никола Јокић наставља да бриљира на НБА паркетима. Уписао је још један "трипл-дабл" у победи Денвера против Мемфиса, којом су Нагетси стигли на чело Западне конференције НБА лиге.

Но, много пажње уочи тог меча привукао је стајлинг Јокића, који је још једном на утакмицу дошао елегантно обучен, у бордо-тегет оделу.

Ова промена у Јокићевом одевању није прошла незапажено међу фановима, али и стручњацима који коментаришу дешавања у НБА лиги. Тако је након победе Денвера против Гризлиса, Јокић био упитан и о томе.

Стручњаци из студија су га у телевизијском преносу хвалили да им се допада та промена и да је изгледао феноменално, на шта је српски центар имао спреман одговор.

"Почео сам то да радим од ове сезоне. Само ми се не допада како се момци облаче кад долазе на утакмице. Носити одело значи посао, значи ићи на посао. А ја сам овде да радим свој посао", јасно је поручио Јокић.

Иначе, Јокић је против Мемфиса остварио учинак од 13 поена, 13 скокова и 13 асистенција, чиме је остварио 82. "трипл-дабл" у НБА каријери.

image
VV inauguration
banner