Спорт

Ивановић: Ови момци ми кажу да ће да победе Барселону

Тренер Црвене звезде је рекао да ће његовом тиму бити далеко теже против шпанског великана због немогућности Факунда Кампаца да помогне екипи
Ивановић: Ови момци ми кажу да ће да победе Барселону© Tanjug/Strahinja Aćimović

Кошаркаши Црвене звезде у петак од 19.00 дочекују Барселони у новом великом изазову у Евролиги, а дан пре утакмице, очекивања од тог сусрета изнео је тренер црвено-белих Душко Ивановић.

Он је истакао да је Барселона екипа која поседује невероватан квалитет, али напомиње и да су му његови играчи рекли да ће победити шпанског противника.

Ивановић на занимљив начин дочарава о каквом се тиму Барселоне ради.

"То је једна од најбољих екипа, имају изванредан ростер и оно што је интересантно за њих, иако Миротић није играо велики број утакмица због повреде, није играо ни Кјурик, ни Хигинс... Они су ипак горе на врху. Сад замислите који је то квалитет", јасно је објаснио Ивановић, а потом имао шта да дода.

"Али ови момци ми кажу ово ћемо да добијемо, па ћемо да се боримо, да видимо...", рекао је Ивановић и истакао да је Немања Недовић спреман за меч, док Факундо Кампацо и даље не може да помогне јер није регистрован.

"Ми смо се надали да би он евентуално могао да игра, међутим исто смо били спремни да неће да игра. Тако да, са њим би нам било лакше, без њега ће нам бити пуно, пуно теже. Али борићемо се", рекао је тренер Црвене звезде и истакао какве жеље има од 2023. године.

"Ајде да добијемо ово сутра... Ма здравље само, то је наважније, кад имамо здравље све се може, све друго није битно", рекао је Душко Ивановић.

image
VV inauguration
banner