Спорт

Новак одушевио - имитирао Месија и "вређао" Аргентинца: Шта гледаш, глупане?

Ђоковић се одлично забавља пред Аустралијан опен, пошто је одлучио да направи своју "изведбу" сада већ чувених речи Лионела Месија из Катара
Новак одушевио - имитирао Месија и "вређао" Аргентинца: Шта гледаш, глупане?© Instagram / screenshot / djokernole

Новак Ђоковић је стигао у Мелбурн, где ће наредне седмице започети напад на 10. титулу на Аустралијан опену након године паузе. Пре 12 месеци је био депортован из Аустралије, али сада је у сјајном расположењу.

То је показао и снимак на друштвеним мрежама, на којем је Ђоковић решио да имитира Лионела Месија, новог првака света у фудбалу.

На дан када је добио повољан жреб у Мелбурну, Ђоковић је на свом Инстаграм профилу објавио снимак на ком је заједно са аргентинским тенисером Дијегом Шварцманом евоцирао тренутак после утакмице четвртфинала Светског првенства између Аргентине и Холандије.

Тада је Меси викао противничком нападачу Воуту Вегхорсту "шта гледаш глупане, продужи даље глупане", што је на друштвеним мрежама постао виралан снимак. Очито се ово допало и Новаку и Дијегу, који су решили да направе своју верзију култног тренутка.

Ђоковић је викао Шварцману поменуте Месијеве речи, а овај није могао да се не насмеје. На снимак су брзо позитивне коментаре имали Карлос Алкараз, Паула Бадоса, Федерико Корија...

image