Спорт

Азаренка одбрусила новинарима: Какве везе има Новак са дешавањима ван терена?

Викторија Азаренка, након пораза у полуфиналу Аустралијан опена, одговарала је на питања новинара која никакве везе немају са спортом

Као да јој није било довољно тешко због пораза у полуфиналу Аустралијан опена, новинари су се побринули да Викторији Азаренко не буде пријатно на конференцији за медије након пораза.

Аустралијски новинар је упитао Азаренку да ли на њу утичу ситуације ван терена, попут ситуације са Срђаном Ђоковићем, који је фотографисан са навијачима који су певали Русији и Владимиру Путину, због чега је реаговао украјински амбасадор у Аустралији, а тенисер Александр Долгополов захтевао протеривање оца српског тенисера.

"Да будем искрена, не знам какве везе са свим има Новак? Не разумем шта желите од нас, шта да радимо? Ти инциденти немају везе са играчима, али упорно покушавате да нас увучете у ту причу. Који је циљ ове дискусије? То не питајте мене, већ себе", рекла је белоруска тенисерка.

Новинарима то није био довољан одговор, па су још једном инсистирали на дешавањима око терена.

"Не знам шта желите да кажем. Сваки одговор који дам биће изманипулисан на начин који желите. Ја сам спортиста, а питате ме за ствари које никако нису под мојом контролом", рекла је Азаренка.

image
VV inauguration
banner