Спорт

Обрадовић: Што се каже "одрађена утакмица", хоћу навијање да буде без вређања

Тренер Партизана био је задовољан тријумфом свог тима у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа
Обрадовић: Што се каже "одрађена утакмица", хоћу навијање да буде без вређањаGetty © Dusan Milenkovic/ATAImages

Играли смо против тима за који је било потребно изаћи са мотивацијом какву они имају. Нисмо најбоље кренули, али смо заиграли боље. Што би рекли, "одрађена утакмица", изјавио је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић после победе против Спартака на старту завршног турнира Купа Радивоја Кораћа (91:69).

"Честитке Спартаку на фер и спортској борби, честитам им на томе", рекао је тренер црно-белих на конференцији за медије.

Он се потом осврнуо на непримерена скандирања навијача црно-белих (поново увреде на рачун супруге Небојше Човића, прим.аут).

"Када сам се пре годину и по дана вратио у Партизан, тада сам са великим поносом говорио да што сам се вратио наши навијачи једино и искључиво бодре кошаркаше и да оставе провокације, било кога… Вечерас су се чуле ружне речи и нисам сагласан са тим", нагласио је Обрадовић.

"Волели бисмо да то престане. Волели бисмо да имамо навијаче који искључиво бодре тим. Дошли су у великом броју, невероватна љубав, али не желим да вређају никога више", поручио је Обрадовић.

Партизан ће у петак играти у полуфиналу против победника меча Црвена звезда - Борац Чачак, а тај сусрет је на програму у четвртак.

image