Спорт

Обрадовић: Добро познајемо Фенербахче, бићемо спремни као и за први меч

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да ће "црно-бели" бити спремни за сутрашњи дуел са Фенербахчеом у 25. колу Евролиге
Обрадовић: Добро познајемо Фенербахче, бићемо спремни као и за први меч© KK Partizan

Партизан ће сутра од 21 сат дочекати у "Штарк арени" екипу Фенербахчеа. "Црно-бели" су славили у првом мечу против Фенербахчеа у гостима 73:72.

"Прилично необична ситуација, јер су већ неко време без утакмица због свега што се десило, нажалост. Прекинуто је првенство, нису играли у Kупу, ни ту утакмицу Евролиге. Било је неких информација да су планирали да играју и неке пријатељске утакмице, али немамо неких инфромација више осим резултата. Оно што је битно да су им се вратили неки играчи. Лепа је и вест да је Немања Бјелица почео да тренира са екипом", рекао је Обрадовић.

Он је истакао да екипа Фенербахчеа може да игра са различитим поставама.

"Што се тиче начина игре Фенербахчеа, познато је да имају носиоце, могу да играју са различитим поставама, да играју са три висока играча и онда има доста промена у одбрани. Могу да играју и са ниском поставом и онда да траже решења у шуту за три поена. Све то знамо и пробали смо да се припремимо као први пут када смо играли са њима".

Kошаркаш Партизана Јоанис Папапетру изјавио је да очекује тежак меч против Фенербахчеа.

"Фенербахче је врло добар тим, тренутно су испред нас на табели. Припремамо наше ствари и бићемо спремни да дамо све од себе. Ово је круцијална утакмица за нас због ситуације на табели. Знамо да су веома искусан и добро вођен тим од стране тренера. Због тога морамо бити на свом максимуму", истакао је Папапетру.

Из Партизана су саопштили да влада велико интересовање за меч са турским клубом и апеловали су на навијаче да због могућих гужви на улазима дођу раније у дворану.

Kлуб је апеловао на навијаче на фер и спортско навијање уз максимално поштовање свих актера меча.

image
VV inauguration
banner