Спорт

Петрић: Ако сам изгубио свлачионицу, боље је да се повучем

Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић признао је данас после ремија са Радничким да је "ово реалност" клуба из Хумске
Петрић: Ако сам изгубио свлачионицу, боље је да се повучем© Dusan Milenkovic/ATAImages

Партизан је данас одиграо без победника, 1:1 у мечу последњег кола 23. кола Суперлиге Србије.

"Ово је реалност ФK Партизан и наше екипе. Покушавали су колико су могли. У једном тренутку смо могли да решимо утакмицу, а после смо могли да изгубимо и овај један бод", рекао је Петрић за ТВ Аренаспорт по завршетку меча.

Новинарка ТВ Арене спорт пренела је речи голмана Партизана Александар Поповић, који је после меча питао саиграче како је могуће да се 17. утакмицу заредом повлаче.

"Он је рекао? Питајте га зашто је то рекао. Ако је то рекао, онда је то његова срамота. Ако су били до сада заједно, треба и даље да буду. Никад не критикујем играча, ако ви то кажете, ја вам верујем, онда је то његова срамота. Тренер када изгуби свлачионицу, онда више није то то. Да ли сам ја изгубио свлачионицу? Можда у некој причи. Неки мој осећај, ако играчи коментаришу то што коментаришу за Поповића да је коментарисао, онда сам ја очигледно изгубио свлачионицу. Можда и ових 4 дана може да се направи шок терапија, да неко други поведе, па да видимо како ће ићи. Kажем, ако сам изгубио свлачионицу, боље је да се повучем", закључио је Петрић.

Партизан је на другом месту на табели са 13 бодова мање од првопласиране Црвене звезде. "Црно-бели" ће у петак гостовати Црвеној звезди у 169. "вечитом дербију".

image
VV inauguration
banner