Спорт

Завршена аукција дресова са утакмице посвећене Синиши Михајловићу

Фудбалски клуб Црвена звезда објавио је да је завршена аукција дресова са утакмице између Црвене звезде и Војводине која је била посвећена Синиши Михајловићу
Завршена аукција дресова са утакмице посвећене Синиши Михајловићу© FK Crvena zvezda

Прикупљена сума од 18.872 долара биће донирана Националном регистру донора матичних ћелија при Институту за трансфузију крви Србије.

"Посебно дизајнирани дресови, које су првотимци нашег клуба носили на пролећној премијери против Војводине, у знак и славу Синише Михајловића су дати на аукцију са хуманитарним циљем. После непуних месец дана аукција је завршена, а звездаши широм света су показали да имају велико и хумано срце. Прикупљена је невероватна цифра од 18.872 долара. Kао што је првобитно предвиђено целокупан износ је дониран Националном регистру донора матичних ћелија при Институту за трансфузију крви Србије", објавио је ФK Црвена звезда.

Дрес “Михајловић” са бројем 11 и потписом свих фудбалера Црвене звезде је продат за највеећу суму новца.

"Легендарни Миха је сишао са животне сцене у 53. години живота после дуге борбе са опаком и тешком болести, а остаће упамћене његове мајсторије из слободних удараца и неодољиви шарм који га је красио током читавог живота. Из тог разлога уникатни дрес “Михајловић” са чувеним бројем 11 и потписом свих фудбалера Звезде, је продат за највећу суму новца која је износила 2.897 долара. Kада су у питању актуелни играчи, навијачи су највише проценили вредност дреса Александра Kатаија који је откупљен за 1.053 долара", објавио је ФK Црвена звезда.

image