Спорт

Тен Хаг љут после дебакла од Ливерпула: Ово нисмо ми

Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик Тен Хаг није крио разочарање после најтежег пораза (7:0) његовог клуба у историји међусобних дуела са највећим ривалом Ливерпулом
Тен Хаг љут после дебакла од Ливерпула: Ово нисмо миGetty

"Мислим да смо одиграли сасвим коректно у првом полувремену. Направили смо ту једну грешку у последњим тренуцима и отишли на одмор са голом минуса. За друго полувреме немам право објашњење: то једноставно нисмо били ми! Нисмо играли као тим. Било је непрофесионално. Да љут сам, веома", рекао је Тен Хаг.

Холанђанин сматра да нико ово није могао да очекује.

"Изненађен сам јер сам видео последњих недеља и месеци како је овај тим отпоран и има победнички став. У другом полувремену уопште нисмо имали победнички став. Нисмо се држали плана и нисмо ништа урадили како је требало. Нисмо мислили на одбрани и то је било заиста непрофесионално. У неким ранијим мечевима смо показали да можемо да се вратимо, после Брентфорда, после Манчестер Ситија. Ово је дефинитивно велики корак уназад. Неприхватљиво. Заиста сам разочаран и љут због тога".

Јунајтед наредна два меча игра на Олд Трафорду. У четвртак у нокаут фази Лиге Европе дочекује шпански Бетис, а онда за викенд и екипу Саутемптона у Премијер лиги.

image