Спорт

Радоњић добио ултиматум у Торину, тренер му поручио: Имаш три месеца...

Иван Јурић је још једном морао да коментарише прошлонедељна дешавања са српским фудбалером
Радоњић добио ултиматум у Торину, тренер му поручио: Имаш три месеца...Getty © Alessandro Sabattini / Stringer

Немања Радоњић је већ неколико дана једна од тема у италијанском фудбалу. Сукоб који је фудбалер Торина имао са тренером Иваном Јурићем настао је током утакмице против Јувентуса, када је Србин прво био уведен у игру од стране хрватског стручњака, а онда и замењен после само 13 минута.

Јурић је тада жестоко критиковао Радоњића и чинило се да би већ могао да буде отписан међу "биковима". Ипак, чини се да сада има простора да се нови фудбалер Торина ипак искупи.

Уочи утакмице против Болоње, Јурић је "спустио лопту" говорећи о Радоњићу, али му је и јасно послао поруку, предавши му ултиматум који ће овај морати да испуни уколико намерава да остане у клубу.

"Често имамо проблеме са фудбалерима, посебно ако су млади... То се већ дешавало у прошлости и то се данас дешава и Радоњићу. Има успона и падова, а оно што се неки дан десило је његова најнижа тачка. Има још три месеца пред собом и надам се да ће их искористити. Када изгубите дерби због непажње, тренер може и да буде у реду са тим, али некада ваш тим не прихвати такве ситуације", казао је Јурић и тако суптилно поручио Радоњићу да је сада он на потезу.

"Фудбал није само дриблинг, него има још хиљаду других ситуација. Претходни меч смо погрешили и то је штета, посебно јер смо минут пре тога погодили пречку и играли добро. Ако се ресетује и почне да игра, мора да схвати важност ове ситуације", поручио је Иван Јурић српском фудбалеру.

image
VV inauguration
banner