Спорт

Партизан посрће, Дуљај признао: Страх је чудо кад се изгуби самопоуздање

Црно-бели настављају да ређају слабе резултате у Суперлиги
Партизан посрће, Дуљај признао: Страх је чудо кад се изгуби самопоуздање© Dusan Milenkovic/ATAImages

Фудбалери Партизана забележили су још један кикс у домаћем шампионату, пошто су у 25. колу Суперлиге Србије ремизирали 1:1 против Колубаре.

Због тога се црно-белима сада "клима" друга позиција на табели, на којој имају само један бод више од Чукаричког. Логично, тренер Игор Дуљај није био задовољан виђеним.

"Бићу кратак. Страх је чудо и када се изгуби самопоуздање. Ја сам неко ко не одустаје. Из овога мора да се изађе, пре или касније. Остаје нам да радимо. Знам да је тешко, није пријатно када вас неко испрати звиждуцима. Ја не одустајем, морамо напред, то је једини пут", рекао је Дуљај за ТВ "Арена спорт".

Верољуб Дуканац, тренер Колубаре, није крио задовољство.

"Задовољни смо јер смо дошли против великог српског клуба. Узети бод на овом стадиону, први у историји, у прелепом здању... Наравно да смо срећни. Мом пријатељу Дуљају бих пожелео да настави упорно даље и сигуран сам да ће уз његов карактер сигурно издићи Партизан", рекао је Дуканац.

Партизан остаје други на табели са 51 бодом, 18 мање од лидера Црвене звезде, док је Колубара осма са 30 бодова и лепим шансама за останак у плеј-оф зони на крају регуларног дела првенства.

image