Спорт

Пековић: Ако Жељко одведе Партизан у Топ 8, очекујте што нисмо могли да сањамо

Црно-бели се боре за пласман у плеј-оф Евролиге, а некадашњи први човек клуба верује да ће у томе и успети
Пековић: Ако Жељко одведе Партизан у Топ 8, очекујте што нисмо могли да сањамо© Dusan Milenkovic/ATAImages

Бивши кошаркаш и председник Партизана Никола Пековић изјавио је да верује да ће кошаркаши тог тима успети да се пласирају у ТОП 8 фазу Евролиге.

Црно-бели су тренутно на седмој позицији на табели и у последњих шест утакмица регуларног дела сезоне имаће прилику да обезбеде пласман у наредну фазу такмичења.

"Партизан је део живота, провео сам године у Београду. Сви ми који смо играли у Жељковим екипама и у Партизану, свесни смо да је то процес који захтева време. Достигли су ниво форме и играју на завидном нивоу", почео је Пековић у изјави за "Спортски журнал".

"Колико је Жељку стало за Партизан, најбоље можете да видите по његовом радовању у Болоњи. И у случају да не уђу у плеј-оф већ су постигли велики успех. Из свег срца навијам да уђу, поготово што знам да је Жељко кад уђе у ТОП 8 на свом терену. У њему и на фајнал-фору се савршено сналази. Тада игра шах и по личном искуству могу да кажем да је у томе велемајстор да све постави и организује на најбољи начин. Кад се дође до тога, а искрено се надам да ће доћи, може да се очекује и нешто што нисмо могли да сањамо", изјавио је Пековић.

image
VV inauguration
banner