Спорт

Атаман: Мицић је спреман, против Партизана је најважнији меч

Ефес се налази у тешкој ситуацији, али тренер актуелног првака Европе не одустаје од борбе за плеј-оф
Атаман: Мицић је спреман, против Партизана је најважнији меч© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер кошаркаша Ефеса Ергин Атаман изјавио је да турски клуб није одустао од плеј-офа Евролиге и додао да очекује победе у наредним мечевима против Реал Мадрида и Партизана у најквалитетнијем европском клупском такмичењу.

Ефес ће у уторак од 18.30 дочекати Реал у заосталом мечу 24. кола Евролиге. Актуелни европски шампион ће два дана касније играти са Партизаном у Истанбулу у оквиру 29. кола Евролиге.

"Не одговара нам што ћемо ове недеље играти заостали меч против Реала и то уочи најважније утакмице са Партизаном", рекао је Атаман, пренео је званични сајт клуба. Он је најавио да Родриг Бобоа највероватније неће играти против Реала.

"Ово је важна недеља. Ништа још није изгубљено, имамо још пет мечева код куће. Зато морамо да победимо Реал и онда да са великим самопоуздањем уђемо у најважнији меч са Партизаном", рекао је Атаман, који је додао да су Василије Мицић и Шејн Ларкин у потпуности спремни за наредне дуеле у Евролиги.

Реал је други на табели са скором 19-8, док Ефес има 13 победа и 14 пораза. Партизан је забележио 15 победа и 13 пораза и у четвртак би могао да начини огроман корак у борби за пласман у Топ 8 фазу Евролиге.

image