Спорт

Звезда остаје без Вилдозе? ПАО креће у "напад" на Аргентинца

После пораза од "зелених" у петак увече, још једна потенцијално лоша вест за црвено-беле стиже баш из Атине
Звезда остаје без Вилдозе? ПАО креће у "напад" на Аргентинца© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Грчки кошаркашки великан Панатинаикос заинтересован је да из редова Црвене звезде доведе аргентинског кошаркаша Луку Вилдозу, преноси тамошња агенција "СДНА".

Само дан након што је Панатинаикос савладао Звезду након великог преокрета у петак увече у оквиру 28. кола Евролиге, стигла је нова вест која се тиче два клуба.

ПАО је заинтересован да овог лета направи велику реконструкцију у тиму и то потенцијално са Паблом Ласом на тренерској клупи. Некадашњи стратег Реал Мадрида је наводно заинтересован да седне на клупу "зелених", а у том случају, мета би могао да буде и кошаркаш Звезде.

Како се наводи, Вилдоза је један од играча које ће Панатинаикос покушати да доведе у своје редове током лета. Вилдоза је био један од најбољих играча у Евролиги када је тек стигао у Београд, али у последњих месец дана је његова форма драстично опала.

Аргентинац са Звездом има двогодишњи уговор, па остаје да се види на који начин би могло да дође до евентуалног договора две стране, ако тако нешто буде било могуће.

image