Спорт

Јокић блистао, па поручио: Надам се да је сада дошао крај

Српски центар верује да су недавне слабе партије Денвера иза тима Мајкла Мелоуна
Јокић блистао, па поручио: Надам се да је сада дошао крајGetty © Jess Rapfogel / Stringer

Српски кошаркаш Никола Јокић изјавио је после утакмице са Вашингтоном да се нада да ће његова екипа у наредним утакмицама играти све боље.Предвођени Јокићем, који је остварио дабл-дабл учинак, кошаркаши Денвера су на гостовању у Вашингтону победили са 118:104.

Јокић је за 34 минута на терену постигао 31 поен и забележио 12 скокова и седам асистенција. Истакли су се и Мајкл Портер јуниор са 21 и Џамал Мареј са 17 поена.

"Десило се, ишао је шут. Погодио сам две тројке, то свакако помаже, али чини ми се да сам увек био на правом месту у правом тренутку. Ово је свакако велика победа за нас. Друго полувреме је пример како треба да играмо. Они су у првом полувремену играли веома добро, нарочито Дени Авдија. Нисмо били спремни за све, али је у другом полувремену изгледало далеко боље. Трећа четвртина је била сјајна за нас, почели смо да радимо оно што смо чинили целе сезоне", истакао је Јокић након утакмице.

Додаје српски центар да се нада да је његова екипа овом победом прекинула лошу серију утакмица.

"Требало нам је ово. Знали смо шта је потребно да урадимо. Јер постсезона ће бити врло кратка ако будемо играли као што смо играли у првој половини. Сваки тим у НБА је имао ту лошу серију. Надамо се да је готово што се нас тиче и да ћемо све то преживети. И да ћемо на даље играти боље", закључио је Јокић.

image