Спорт

Ивановић: Одличан меч, срећан сам што сам део Звездине фамилије

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је након меча са Олимпијакосом да је његова екипа одиграла меч са много енергије
Ивановић: Одличан меч, срећан сам што сам део Звездине фамилије© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Kошаркаши Црвене звезде победили су вечерас екипу Олимпијакоса са 87:79 (26:30, 19:17, 20:12, 22:20), у оквиру 33. кола Евролиге.

"Не рачунајући почетак утакмице и прву деоницу, остатак меча смо одиграли са много енергије и сјајном одбраном. Било је мало проблема у нападу, али када се све сабере одиграли смо одличну утакмицу. Остали смо без шанси за пласман у ТОП 8, али у сваку утакмицу до краја сезоне улазимо са циљем да стигнемо до победе. Искрено, сматрам да је нормално да екипа буде мотивисана, иако не може до ТОП 8, јер има велике циљеве и мора да се бори за углед", истакао је Ивановић.

Додао је да је срећан што је дошао у београдски клуб.

"Имали смо осцилација током сезоне, имали смо неколико мечева које нисмо смели да изгубимо и то нас је коштало пласмана у ТОП 8. Ове сезоне Евролига је најудначенија у историји, можда није најквалитетнија, али најудначенија јесте. Срећан сам што сам дошао у Звезду и што сам постао део Звездина фамилије", закључио је Ивановић.

image