Спорт

Ђоковић први честитао Партизану и открио: Стефан навија за црно-беле

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић уживо је у Монте Карлу гледао како екипа Жељка Обрадовића стиже до победе вредне пласмана у плеј-оф Евролиге
Ђоковић први честитао Партизану и открио: Стефан навија за црно-беле© Euroleague TV / screenshot

Кошаркаши Партизана направили су велики успех у петак увече, пошто су победом у Монаку обезбедили пласман у Топ 8 фазу Евролиге.

Тријумф 88:84 у Монте Карлу пратио је и најбољи тенисер света Новак Ђоковић, којег наредне седмице очекује мастерс турнир у том граду, а управо је он после утакмице први честитао црно-белима.

Ђоковић је по завршетку меча, који је пратио у друштву сина Стефана, дао изјаву за Евролигу.

"Невероватна утакмица, невероватна асмосфера, Партизан је играо веома добро, Монако се вратио, било је неизвесно. Кључна тројка Кевин Пантера на крају. Стварно ми је драго што је српски тим прошао даље. Прошло је много времена, драго ми је што је тим из Србије прошао", рекао је Ђоковић и додао да се "нада да ће моћи опет уживо да прати меч ако Партизан буде играо са Монаком у четвртфиналу".

Он је у полувремену сусрета за "Спортклуб" открио и да његов син Стефан навија за Партизан.

"Партизан подржавам када игра против било кога осим против Звезде. Мој син навија за Партизан, сада идемо и на мечеве Партизана, надам се да ће проћи у Топ 8", рекао је Ђоковић, што се на крају и обистинило.

image