Спорт

Партизанов меч неће бити настављен - због хаоса на Бановом брду, игра се у среду!

Нимало лепе сцене на утакмици Чукаричког и Партизана у оквиру 30. кола Суперлиге Србије, где је морала да реагује и полиција, а надлежни су након серије прекида одлучили да се сусрет настави 24 сата касније
Партизанов меч неће бити настављен - због хаоса на Бановом брду, игра се у среду!© Dusan Milenkovic/ATAImages

Утакмица између Чукаричког и Партизана прекинута је два пута у првом полувремену, због серије инцидената које су направили навијачи гостујућег тима.

Само у првих 19 минута је дошло до чак три прекида игре, када су навијачи Партизана прекидали сусрет убацивањем бакљи на терен, а више од 80 минута од почетка утакмице стигла је потврда да ће сусрет бити настављен тек у среду у 18.00 часова!

Навијачи црно-белих су приликом прекида утакмице скандирали "Управа напоље", а после трећег убацивања бакљи, судија Милан Митић је одлучио да прекине утакмицу. Прекид је трајао све док тај део трибине није био испражњен, а навијачи натерани да напусте трибине стадиона на Бановом брду. У међувремену се догодила и туча са припадницима полиције.

Након више од 10 минута паузе, покушано је да се утакмица настави од 17. минута, када је и дошло до првог прекида, али је после само неколико минута уследило убацивање столица. Тада је судија Митић одлучио да поново прекине меч, док и та трибина не буде испражњена.

Меч је поново био прекинут и то готово 45 минута, пре него што је стигла потврда надлежних да ће утакмица Чукарички - Партизан бити настављена у среду 12. априла од 18.00 часова.

image