Спорт

Леао: Сви у Милану сањамо да освојимо Лигу шампиона

Фудбалер Милана Рафаел Леао рекао је да сви у том клубу сањају да освоје Лигу шампиона
Леао: Сви у Милану сањамо да освојимо Лигу шампионаGetty © Alessandro Sabattini / Stringer

Фудбалери Милана елиминисали су у четвртфиналу Лиге шампиона екипу Наполија. Милан је у првом мечу славио са 1:0, а у реваншу, који је одигран синоћ у Напуљу, било је 1:1.

Португалски фудбалер је био један од јунака свог тима. Леао је у 43. минуту претрчао више од пола терена, преварио неколико фудбалера Наполија и проследио лопту до Оливије Жируа, који је Милану донео вођство од 1:0. Наполи је до изједначења стигао у самом финишу меча поготком Виктора Осимена.

"Увек покушавама да преварим своје ривале када сам у ситуацији један на један. Знам да могу да створим ту разлику. Ако ја не могу да постигнем гол, онда увек погледам где су моји саиграчи. Прешао сам двојицу фудбалера Наполија, видео сам Жируа и знао сам да ће да постигне гол ако му додам лопту. Много сам срећан. Желимо да наставимо да сањамо и да имамо високе циљеве. Сви у клубу сањамо о освајању Лиге шампиона. Верујем да смо близу том циљу", рекао је Леао.

Милан ће у полуфиналу Лиге шампиона играти са бољим из дуела између Интера и Бенфике. Интер је први меч добио 2:0, а реванш дуел је на програму вечерас од 21 сат у Милану.

image