Спорт

Лајовић: Ђоковић је херој нашег народа и победити таквог играча је нешто посебно

Српски тенисер Душан Лајовић је после елиминације Новака Ђоковића у четвртфиналу Српска опена рекао пред ТВ камерама да је "Ноле херој нашег народа и да је победити таквог играча нешто посебно"
Лајовић: Ђоковић је херој нашег народа и победити таквог играча је нешто посебно© Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

"Преплављен сам емоцијама, ово је највећа победа у мојој каријери, емоција је превише против Нолета који је херој нашег народа и победити таквог играча је нешто посебно. Имао је проблем са првим сервисом и лактом", рекао је Лајовић после пласмана у полуфинале, па потом додао:

"Хвала пре свега и вама и публици и чак сам ја у једном тренутку певао "Ноле, Ноле" и онда сам схватио да играм против њега. Мислим да је данашњи меч са моје стране извандредан, а с његове не баш и мучио се на шљаци и искористио сам грешке да победим играча његовог калибра. Најтежа ствар за мене, био сам на граници, али сам успео да победим у оваквој завршници. Била је она брејк лопта када сам направио тактичку грешку... Мислио сам да ћемо ући у трећи сет. Нисам ово очекивао, играо сам јако добро у одлучујућим моментима", закључио је Лајовић.

image