Спорт

КК Црвена звезда: Каква крађа у Подгорици

Kошаркашки клуб Црвена звезда огласио се саопштењем за јавност незадовољан дешавањима на мечу Будућност - Партизан који је окончан победом "црно-белих" 83:82
KK Crvena zvezda

Саопштење преносимо у целости:

"KK Црвена звезда нема обичај да се оглашава након утакмица у којима није био директни учесник, али пошто је заостала утакмица која је одиграна у Подгорици у петак увече директно утицала на крајњи исход и распоред на табели, а након још једне крађе и пљачке у режији оних који треба само да су део утакмице, а не протагонисти – нећемо ћутати!
KK Црвена звезда верује да је милионски аудиторијум у петак увече у дворани СЦ "Морача" видео још једну епизоду и својеврсну репризу онога што је већ виђено 13. марта у београдској Арени. А то је креирање крајњег исхода од оних који не играју те утакмице!
Тиме је учињен још један корак ка потпуном рушењу регуларности лиге и то у режији судија, који случајно или не – увек у спорним утакмицама долазе из исте земље! Пошто нам више није потребан ни један показатељ шта нас чека у завршници АБА лиге посебно са људима који већ дуго показују тенденцију према KK Црвена звезда, а пошто нећемо учествовати у режираним представама и фарсама, овим путем обавештавамо јавност и руководство лиге да KK Црвена звезда захтева изузеће оваквих судија у својим утакмицама до краја ове такмичарске сезоне.
Такође, пошто смо у прошлости крајње добронамерно упозоравали и руководство лиге које је немо посматрало и ћутало на све аномалије по овом питању, овим путем саопштавамо да нећемо играти утакмице у плеј-офу и финалу (уколико до њега дођемо) уколико нам за било који меч буду делегиране овакве судије које већ годинама раде на штету АБА лиге! Што је много – много је, и сад је заиста превршило сваку меру!", стоји у саопштењу Звезде.

image