Спорт

"Ђоковић ми је спасио каријеру, невероватно је шта све ради"

Румунка је открила због чега се диви најбољем тенисеру света и открила како је одрастала уз његове мечеве
"Ђоковић ми је спасио каријеру, невероватно је шта све ради"Getty © Clive Brunskill / Staff

Румунска тенисерка Андреа Присакарију открила је како јој је Новак Ђоковић спасио каријеру и због чега је управо најбољи тенисер света једна од разлога што се и даље бави овим спортом.

Присакарију је недавно гостовала у подкасту "Меч поинт Канада", када је истакла да јој је велика инспирација српски суперстар.

"Један је од ретких који заиста помаже тенисерима из Србије. Заправо их спонзорише. Невероватно је шта ради, немам речи да га опишем. Чак је и мени много пута мени спасио каријеру свих ових година", изјавила је Присакарију.

Румунка је рекла да сматра да је он најбољи тенисер свих времена.

"Када сам била јуниорка, тражила сам његове снимке на Јутјубу, само сам гледала и заспала бих уз његов глас у соби. Будила сам се с његовим гласом и опет изнова гледала снимке. Дефинитивно је невероватан. Сваки дан ме инспирише, он је мој шампион, број један. Одрасла сам гледајући њега, жива је легенда и за мене је испред свих."

Но, ови хвалоспеви довели су и до питања њених пратиоца на друштвеним мрежама да ли је можда заљубљена у Ђоковића.

"Исусе, да ли је ово питање стварно? Овај човек ме је у суштини 'одгајао', одрасла сам гледајући га на телевизији. Зар не можемо да ценимо друге људе ових дана само зато што можемо? Он је моја инспирација, нисам заљубљена или тако нешто. То је једноставно дивљење његовом раду", рекла је Присакарију.

image