Спорт

Сви у Шпанији жељно ишчекују Месијев повратак

Будућност Лионела Месија још није позната, гласне су приче о повратку у Барселону, а сви у Шпанији жељно ишчекују најбољег фудбалера света
Сви у Шпанији жељно ишчекују Месијев повратак© Tanjug/AP Photo/Andreas Schaad

Председник Фудбалског савеза Шпаније (РФЕФ) Луис Рубијалес изјавио је да ће Меси бити дочекан раширених руку ако одлучи да се врати у Шпанију, преноси шпански портал "Ас".

Почетком недеље британски медији су пренели да фудбалер Пари Сен Жермена Лионел Меси жели да се врати у Барселону, а спреман је да у каталонском клубу има мању плату од оне коју има у редовима шампиона Француске.

"Не знамо да ли Барса преговара Месијем. Имао сам среће да играм против њега, али не знам да ли је то добра или лоша срећа јер сам имао тежак посао. Он је јединствен, спектакуларан и фантастичан. Али у погледу његовог могућег повратка, ја се не мешам", истакао је Рубијалес.

Додаје да сви у Шпанији желе да најбољи играчи света играју у њиховој лиги.

"Сви у Шпанији и сви пратиоци шпанског фудбала желе да најбољи играчи буду у нашој лиги. Имајте на уму, само је питање за њега или Барселону да ли ће се вратити или не. Шта год да се деси, Меси је јединствен на свету и увек ћу му пожелети све најбоље. Ако се врати, биће дочекан раширених руку", закључио је Рубијалес.

image