Спорт

Јокић о трагедији у Београду: Погодило ме је, морамо бринути о свима

Српски кошаркаш из редова Денвер нагетса Никола Јокић, изјавио је да га је изненадило када је чуо вести о трагедији и масовном пуцању у Београду, као и да га је погодило јер не може ни да замисли кроз шта пролазе фамилије настрадалих
Јокић о трагедији у Београду: Погодило ме је, морамо бринути о свимаGetty © Gregory Shamus

Никола Јокић прокоментарисао је трагедију која се у среду ујутру догодила у основној школи у Београду.

"Не сећам се да се икада ишта слично догодило у Србији. Не желиш никада да чујеш за тако нешто, кроз шта пролазе фамилије страдалих. Погодило ме је још више јер је у питању Србија. Изненађен сам што се нешто тако десило", рекао је Јокић.

"Људи вероватно имају своје проблеме. Морамо бринути о свима, и ако неко није у реду, питајте га да ли је добро или не, можда може бити од помоћи", закључио је Јокић.

Након масовне пуцњаве у школи у којој је убијено осморо деце и радник обезбеђења у београдској основној школи, звезда Далас Маверикса Лука Дончић ће платити погребне услуге и саветовање за тугу за другове и особље.

"Због трагедије и изгубљених дечјих,невиних живота моје срце је сломљено! Моје мисли су са породицама жртава и целом нацијом. Моја фондација, поводом овог тешког и немилог догађаја, пружа подршку свим породицама, ученицима и наставницима Основне школе "Владислав Рибникар", написао је Дончић на друштвеним мрежама.

image