Спорт

Обрадовић: Пред Партизаном је утакмица бити или не бити

Црно-бели морају да прикажу далеко бољу игру него у првом мечу четвртфиналне серије АБА лиге
Обрадовић: Пред Партизаном је утакмица бити или не бити© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да је пред његовим тимом меч са Студентским центром који je бити или не бити.

Кошаркаши Партизана ће у четвртак у Подгорици гостовати екипи Студентског центра у другом мечу четвртфинала плеј-офа АБА лиге. Серија се игра на две победе, а Студентски центар је у првом мечу шокантно славио 84:83.

"Знамо да је пред нама утакмица која значи бити или не бити. Морамо да се спремимо и вратимо серију у Београд. Да бисмо то урадили, потребно је да играмо на далеко бољем нивоу у односу на први меч. Боље енергетски, боље мотивационо и далеко паметније. Све то је потребно уколико мислимо да дођемо до победе", рекао је Обрадовић, преноси званични сајт клуба.

Кошаркаш Партизана Зек Ледеј је истакао да су сви у његовом тиму свесни ситуације.

"План утакмице је спреман и ми морамо остати концентрисани да га спроведемо до краја. Играмо утакмицу плеј-офа у којој је улог све или ништа. Нема потребе да причамо о било чему другом или било каквој додатној мотивацији када је оваква ситуација. Морамо бити на највишем могућем нивоу у сваком тренутку од сада па све до краја сезоне", истакао је Ледеј.

Утакмица између Студентског центра и Партизана биће одиграна сутра од 19 сати у Подгорици.

image