Спорт

Матијашевић: Финале Kупа Србије мора да буде празник фудбала

Спортски директор фудбалског куба Чукарички Владимир Матијашевић изјавио је након пласмана његовог тима у финале Kупа Србије, да су пристали да играју на стадиону "Рајко Митић", јер финале Kупа Србије мора да буде празник фудбала
Матијашевић: Финале Kупа Србије мора да буде празник фудбала© FK Čukarički

Финална утакмица Kупа Србије између Црвене звезде и Чукаричког биће 25. маја одиграна на стадиону "Рајко Митић" од 18.30 часова, саопштио је Фудбалски савез Србије (ФС С).

"Чукарички је позитивно одговорио на молбу Црвене звезде да меч за трофеј буде одигран на стадиону „Рајко Митић“. Били смо спремни и да сусрет организујемо на нашем стадиону на Бановом брду, и он би сигурно био пун, али да будемо реални, већински навијачима Црвене звезде. Пристали смо да играмо на Маракани, само из разлога што финале Kупа Србије мора да буде празник фудбала, и да на том мечу буде што више гледалаца, а очекујем да ће интересовање бити велико", истакао је Матијашевић.

Нагласио је да Чукарички има велике амбиције у финишу сезоне.

"Борићемо се за трофеј, спортски, на терену, покушати да по други пут у историји освојимо Kуп Србије. Верујем да ће се сви играчи до четвртка опоравити и да ће бити спремни за велико финале, па ко буде бољи нека победи. Гостовали смо у свим рундама Kупа до сада, неће нам бити проблем да то још једном учинимо", закључио је Матијашевић.

image
VV inauguration
banner