Спорт

ТСЦ у нападу на Лигу шампиона: Морамо да будемо опрезни

Клуб из Бачке Тополе има прилику да у последња два кола обезбеди историјски успех
ТСЦ у нападу на Лигу шампиона: Морамо да будемо опрезни© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је пред утакмицу са Новим Пазаром да његов тим у наредна два кола мора бити опрезан.

Фудбалери Новог Пазара у недељу од 21.00 дочекују екипу ТСЦ-а у оквиру шестог кола плеј-офа Суперлиге Србије, у јеку борбе гостију за пласман у квалификације за Лигу шампиона.

"Остале су две утакмице до краја, бићемо опрезни. У Новом Пазару је увек тешко играти, не само због стадиона и терена већ и због квалитета њиховог клуба. Имају опасне играче у транзицији и игри један на један. Искуство у сезони, као и чињеница да смо од њих два пута губили, нас позива на пуну позорност која неће изостати јер смо се за ову ситуацију спремали скоро годину дана и видећемо да ли смо и колико спремни да поентирамо онако како желимо", истакао је Лазетић.

У ситуацији у којој је ТСЦ други на табели са истим бројем бодова као трећепласирани Чукарички, Лазетић наводи да је свака утакмица заправо утакмица сезоне.

"На почетку сезоне смо узели по бод и на Маракани и на ЈНА, тако да смо у ову позицију дошли захваљујући континуитету и раду. Предстојећу утакмицу сви називају историјском или утакмицом сезоне. Наравно, ми смо свесни да као клуб можемо да добијемо сваки меч, али и да га изгубимо или играмо нерешено, а тако ће бити и против Новог Пазара, јер ни тај дуел ни по чему није другачији", закључио је Лазетић.

image