Спорт

Обрадовић: Тим изгледа уморно, као да није било жеље да се игра

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је после пораза од Цедевита Олимпије (95:83) у другом мечу полуфиналне серије АБА лиге да је његов изгледао уморно, као да није било жеље да се игра
Обрадовић: Тим изгледа уморно, као да није било жеље да се игра© KK Partizan

"Желим да честитам екипи Цедевита Олимпије на заслуженој победи. Играли су боље од нас, осим првих 15 минута, после тога су они одиграли много боље и енергетски и што се тиче жеље и саме кошарке. Заиста им честитам, била је ово прелепа атмосфера, где су навијачи Партизана и Олимпије направили нешто много лепо и то ваља истаћи", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре после меча.

Један од новинара је питао Обрадовића да ли је можда његов тим уморан после меча са Цедевита Олимпијом пре два дана у Београду и дугог путовања аутобусом од Београда до Љубљане.

"Искрено, тим можда изгледа уморно. Kао да није било жеље да се игра. Kад погледате скокове и изгубљене лопте, натерали смо их да направе 12 изгубљених лопти. Јуче смо дошли у 08.30 часова у нашу дворану и стигли смо овде до 17.00 часова, можда је то тешко играчима. Уморни? Али то није главни разлог. Време је сад за плеј-оф. Сви морамо да имамо велику жељу да одемо у финале. Седам дана је више него довољно да се спреми утакмица и да се уђе у финале", закључио је Обрадовић.

image