Спорт

Јеленић: Соро, да ли сте током ОИ у Рију примали српско национално признање?

Председник Ватерполо савеза Србије Виктор Јеленић поставио је питање Слободану Сороу у саопштењу које је објављено на сајту ВСС, да ли је директор Новог Београда током Олимпијских игара у Рију де Жанеиру примао српско национално признање
Јеленић: Соро, да ли сте током ОИ у Рију примали српско национално признање?© VSS

Директор ватерполо клуба Нови Београд Слободан Соро саопштио је јуче да очекује од председника Ватерполо савеза Србије (ВСС) Виктора Јеленића да има исте аршине према свим клубовима.

На јавно саопштење Слободана Сора, својим саопштењем се огласио председник ВСС Виктор Јеленић.

"Драго ми је да бивши бразилски репрезентативац, портпарол Новог Београда, човек који је тужио Ватерполо савез Србије за дуговања, каже да је ватерполо већи од свих нас. Тако и треба да буде. Зато бих дотичном господину поставио само једно питање. Да ли сте 10. августа 2016, на Олимпијским играма у Рију де Жанеиру, када сте бранили за бразилску репрезентацију на утакмици против репрезентације Србије, коју је Србија изгубила 6:5 уз вашу велику помоћ, примали српско национално признање Молим вас за кратак одоговор на ово лако питање, да или не. Имао бих још питања, али су тешка, а то неком другом приликом, пошто је интерес репрезентације и државе Србије на првом месту", истакао је Јеленић.

image