Спорт

Куп Србије: Црвена звезда гостује код тима који је избацио Партизан

Екипа друголигаша Радничког ће у Сремској Митровици после начињене сензације против Партизана угостити и браниоца трофеја, Црвену звезду.

У просторијама Фудбалског савеза Србије одржан је жреб осмине финала Купа Србије, а он је донео један врло занимљив пар. Раднички из Сремске Митровице, екипа која је у првој рунди шокирала Партизана и елиминисала их, сада ће угостити и браниоца трофеја, Црвену звезду.

Шампион Србије ће у осмини финала гостовати тиму из Прве лиге Србије који је направио велико изненађење, када су у шеснаестини финала после бољег извођења пенала успели да избаце Партизан и нанесу им најтежи пораз у националном купу од 2005. године.

Осим утакмице Раднички Сремска Митровица - Црвена звезда, пажњу привлачи и новосадски дерби Војводине и Младости ГАТ. Раднички Ниш ће угостити ИМТ са Новог Београда, док ће Металац у Горњем Милановцу бити домаћин Чукаричком. Ово су сви парови осмине финала:

Раднички СМ – Црвена звезда
ТСЦ – Железничар Панчево
Металац – Чукарички
Раднички НБ – Радник
Раднички Ниш – ИМТ
Нови Пазар – Колубара
Спартак – Напредак
Војводина – Младост ГАТ

Утакмице осмине финала Купа Србије на програму су 9. новембра, изузев сусрета Раднички СМ – Црвена звезда, Металац – Чукарички и Спартак ЖК – Напредак, који ће бити одиграни у накнадним терминима у пролећном делу сезоне.

image