Спорт

Звезда пушта у продају карте за Јанг Бојс - на Лигу шампиона за 3.500 динара

ФК Црвена звезда објавио је да у суботу пушта у продају улазнице за премијерни меч у Лиги шампиона на стадиону "Рајко Митић"
Звезда пушта у продају карте за Јанг Бојс - на Лигу шампиона за 3.500 динараGetty © Srdjan Stevanovic / Stringer

Црвено-бели ће 4. октобра од 21.00 у другом колу Лиге шампиона угостити швајцарски Јанг Бојс, а најјефтиније улазнице коштају 3.500 динара.

Наравно, ради се о улазницама за северну и јужну трибину, док источна трибина кошта 7.500 динара. Цена за Запад износи 8.500 динара, а чланови клуба за сваку од ових улазница могу да рачунају на попуст од 500 динара.

Улазнице ће бити могуће купити онлајн, као и на благајнама Звездиног стадиона, а још увек су у понуди и сезонске улазнице, односно пакети за све мечеве елитног такмичења.

"Обавештавамо све Звездаше да су од суботе 23. септембра у слободној продаји и појединачне улазнице за утакмицу Црвена звезда – Јанг Бојс. Улазнице се купују онлајн или на благајни стадиона и сваки купац може да купи до четири карте. Посебно хвала кажемо нашој црвено-белој породици, нашим члановима, којих је ове године випе него икад и зато смо као захвалницу припремили 500 динара ниже цене за све оне који су део Црвене звезде. Са чланарином, поред приоритетне куповине улазница по повлашћеним ценама, очекује вас још много погодности као што су попусти у Ред Стар шопу, али и код наших партнера", стоји у саопштењу Звезде.

Црвено-бели су саопштили да сваки купац може да купи највише четири карте или четири пакета за Лигу шампиона.

image