Спорт

Самарџић о пропалом трансферу у Интер: Знам шта се десило; ко ме жели нека зове мог оца

Репрезентативац Србије Лазар Самарџић протеклог је лета био надомак трансфера у Интер, међутим све се на крају закомпликовано после проблема између вицешампиона Европе и менаџера младог фудбалера
Самарџић о пропалом трансферу у Интер: Знам шта се десило; ко ме жели нека зове мог оцаGetty © Francesco Pecoraro / Stringer

Тада се у преговоре умешао и Самараџићев отац после чега је Интер прекинуо разговоре, а фудбалер Удинезеа се сада по први пут огласио у италијанским медијима поводом тога.

"Знам шта се десило, али сада је то готова прича и не желим више да причам о томе. Ја сам неко ко мисли позитивно, Удинезе је одличан тим, организован клуб, и останак овде још једну сезону за мене је савршен избор. Желим да овде остварим амбиције, а после ћемо видети. Морам да поновим, није било потребе да причам с оцем јер знам шта се догодило", рекао је Самарџић.

Италијански новинари упитали су га како је поднео пропали трансфер.

"Нисам имао проблем. Вратио сам се у Удине и одмах наставио да тренирам. Одиграо сам друго полувреме против Јувентуса на почетку сезоне и наредно коло у Салерну, где сам био и стрелац. Био сам одмах стартер".

Занимало је Италијане и са ким би заинтересовани клубови требало да разговарају ако га желе.

"Са мојим оцем", рекао је Лазар Самарџић.

image