Спорт

Бахар уочи Јанг Бојса: Једва чекамо да почне, овај меч може бити прекретница

Тренер фудбалера Црвене звезде, Барак Бахар, радује се првом мечу у Лиги шампиона пред београдском публиком

Звезда у среду од 21 сат, у мечу другог кола Г групе Лиге шампиона, дочекује швајцарски Јанг Бојс.

"Радујемо се првој утакмици у Лиги шампиона на домаћем терену, сигуран сам да ћемо имати сјајну подршку и једва чекамо да почне. Знамо да морамо да победимо и играћемо добро. Другачије је кад играш уз подршку више од 50.000 навијача. Играћемо офанзивније, врло је важно да добро почнемо и надам се да овај меч може да буде прекретница", истакао је Бахар на конференцији за медије.

Израелац је признао да екипа није играла добро у домаћем првенству у последњим мечевима, али је задовољан издањем у Манчестеру.

"У првом мечу против Ситија били смо добри у одбрани. Сада је другачија ситуација, играћемо офанзивније и верујем да можемо да победимо", поручио је Бахар.

Мирко Иванић сматра да тимска игра увек донесе победу и каже да не би имао ништа против да буде човек одлуке, попут Алексе Вукановића 2019. године, када је српски шампион преко Јанг Бојса други пут изборио пласман у елитно такмичење.

"Та утакмица била ми је једна стреснијих јер сам почео на клупи и могао сам додатно да осетим притисак који носи. Сада је другачије, сутра ће бити спектакл, осећамо подршку и цела екипа једва чека да покажемо зашто смо заслужено у Лиги шампиона", поручио је Иванић и такође констатовао да би победа била прекретница сезоне.

image