Спорт

КК Црвена звезда: Није било сукоба Ивановића и Бјелице, све ћемо објавити

Из табора црвено-белих демантовали наводе о сукобу на релацији тренер-играч и најавили да ће за неколико дана разјаснити ситуацију
КК Црвена звезда: Није било сукоба Ивановића и Бјелице, све ћемо објавити© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Немања Бјелица и тренер Душко Ивановић нису се сукобили, саопштено је из кошаркашког клуба Црвена звезда.

Медији су спекулисали да су се Бјелица и Ивановић посвађали и да је то разлог због којег ће искусни кошаркаш напустити Мали Калемегдан после само месец дана од повратка у клуб.

"Све ће бити јасније за пар дана. Ово што се појављује у медијима око сукоба са Ивановићем, много се спекулише. Истина је само једна. Нема сукоба између Ивановића и Бјелице. Огласићемо се за пар дана и све ће бити јасно", рекао је новинарима портпарол Звезде Игор Вујичин.

Трофејни репрезентативац Србије почео је други мандат у црвено-белом дресу, али није стигао ни да га обуче, пошто ће отићи без иједног одиграног меча.

Он је стигао повређен и тренутно је у фази опоравка.

Медији су пренели да је Немања имао отворени уговор, а клуб је задржао право да, уколико дође до непредвиђених околности, једнострано раскине сарадњу.

Такође, било је говора и о одласку у пензију, али ниједан од тих навода није потврђен.

Бјелица је професионалну каријеру започео у Трајскирхен лајонсима, а потом је играо за Црвену звезду, Басконију, Фенербахче, Сакраменто, Мајами, Голден Стејт, а прошле сезоне је играо за Фенербахче.

Он је пропустио већи део прошле сезоне због проблема са повредом.

image