Спорт

Тадић се скинуо и објаснио: Србија има 'ону ствар', а то је некад најважније

"Орлови" су готово обезбедили место на завршном турниру по први пут после 24 године, а капитен тима рекао је да је то последица карактера читаве екипе
Тадић се скинуо и објаснио: Србија има 'ону ствар', а то је некад најважније© Twitter / screenshot / @arenasport_tv

Капитен фудбалске репрезентације Србије изјавио је да је његов тим показао заједништво и да је заслужено победио Црну Гору у квалификацијама за Европско првенство 2024. године.

Србија је у Београду победила Црну Гору резултатом 3:1 у мечу групе Г квалификација ЕУРО, чиме је начинила огроман и готово пресудан корак ка пласману у Немачку.

"Ова група момака је показала да може и да има 'ону ствар', а то је некад најбитније. Знали смо да смо јачи и бољи. Били смо стрпљиви и као што сам рекао били смо тим и заслужено славили", рекао је Тадић после меча за ТВ "Арена спорт".

Србији је за пласман на прво Европско првенство после 24 године довољан бод у последњем мечу квалификација за ЕП 2024. са Бугарском, који је на програму 19. новембра, или да Црна Гора претходно не победи Литванију 16. новембра.

"Сваки гол ми је битан, небитан је противник, свака утакмица и гол имају тежину. Пресрећан сам. Ништа није готово, славимо вечерас, али остајемо мирни. Имали смо велики притисак пред овај циклус. Одиграли смо сјајну утакмицу, доминирали и заслужено славили", рекао је за Александар Митровић, који је постигао два гола на мечу са Црном Гором.

image