Спорт

Новак је најавио да ће освојити Торино - стао пред камере и рекао што нико није смео

Када најбољег тенисера у историји пред почетак такмичења питате да нешто храбро прогнозира, он нема проблем да каже да ће подићи пехар. И да на крају то заправо и уради
Новак је најавио да ће освојити Торино - стао пред камере и рекао што нико није смео© Twitter / screenshot / @atptour

Новак Ђоковић је освојио Завршни турнир АТП сезоне по седми пут у каријери победивши Јаника Синера у недељу увече у великом финалу, чиме је постао апсолутни рекордер и у тој категорији.

Али ако има некога ко је изненађен таквим исходом - не би требало да буде. Јер, Новак Ђоковић је још пре почетка такмичења стао пред камере и изјавио да ће освојити турнир у Торину.

Организатори турнира су уочи почетка такмичења питали осморицу учесника за "смеле прогнозе" нечега што ће се догодити у наредних седам дана. И једино је Ђоковић имао храбрости да типује на себе и пошаље јасну поруку свим ривалима.

"Ако не желим да будем скроман и искрен, освајам турнир. А ако желим да будем скроман, такође ћу освојити турнир", рекао је самопоуздани Ђоковић с осмехом на лицу.

За то време, његови ривали нису ни размишљали у том смеру, па су најављивали тесне мечеве, број ас удараца које ће одсервирати и томе слично. Једино је Новак знао шта им се спрема.

image