Спорт

Атланта убацила 147 поена, али Богдана није хтео шут: Хокси у драми срушили Бруклин

У мечу у ком су виђена чак 292 поена, победу је после продужетка ипак однела домаћа екипа
Autor: YouTube / Hooper Highlights

Кошаркаши Атланте успели су да савладају Бруклин после велике драме и чак 53 минута игре, стигавши до тријумфа у "кошгетерском" обрачуну - 147:145!

Хокси су уписали седму победу у сезони и прву после три пораза у низу - и то на какав начин, пошто их је до победе предводио Треј Јанг са 43 убачена поена.

Он је тако завршио меч са мање поена од најбољег у редовима Бруклина, пошто је Микал Бриџис постигао 45 поена. Ипак, Хокси су однели тријумф после продужетка у ком је Јанг постигао 14 од 16 поена свог тима. У колико се сјајној форми налази показује да је на последња два меча Јанг убацио чак 81 поен уз 13 погођених тројки.

Богдан Богдановић је био део победничког састава, али је за 25 минута на паркету забележио 14 поена, четири скока и три асистенције. Није га ишао шут, јер је убацио три тројке из чак 11 покушаја.

Диандре Хантер је такође био одличан са 25 поена и 11 скокова, а Дежонте Мареј је додао 20 поена. У редовима Бруклина је Спенсер Динвиди убацио 26 поена, Камерон Џонсон 23, а Ник Клакстон 22.

image
VV inauguration
banner