Спорт

Обрадовић: Не смемо допустити Борцу лаке поене

Тренер Партизана, Жељко Обрадовић, изјавио је данас да црно-бели не смеју да дозволе кошаркашима Борца да постижу лаке поене на мечу деветог кола регионалне АБА лиге
Обрадовић: Не смемо допустити Борцу лаке поене© Dusan Milenkovic/ATAImages

Кошаркаши Партизана дочекаће сутра од 20 часова екипу Борца.

"Играмо против тима који игра изузетно брзу кошарку. Променили су екипу и начин игре у односу на прошлу годину. Тим који игра у транзицији, имају веома, веома покретне и брзе играче и то је прва ствар о којој треба да водимо рачуна. Да не дозволимо да постижу лаке поене у транзицији. Одгледали смо много утакмица и то је највећи проблем који сам поставио пред утакмицу - наша реакција на њихову брзину, и на тај начин како играју", изјавио је Обрадовић.

Кошаркаш Партизана Матеуш Понитка изјавио је да је Борац агресиван тим.

"Доћи ће и играти физички на високом нивоу, са пуно контакта. Нажалост, дозволили смо да свако помисли да може да дође и да нас победи у нашој дворани. То морамо да прекинемо, морамо да будемо чвршћи и да одбранимо наш терен. Морамо коначно да кликнемо и почнемо да побеђујемо. Биће веома тешка утакмица за нас, морамо да останемо јаки, играмо тимски, и да помогнемо једни другима при сваком поседу", нагласио је Понитка.

image
VV inauguration
banner