Спорт

Влаховић: Није ме секирало што нисам постизао голове, могу и боље него против Интера

Српски фудбалер и играч Јувентуса Душан Влаховић изјавио је да жели још да помогне торинском клубу и да због тога ради сваки дан
Влаховић: Није ме секирало што нисам постизао голове, могу и боље него против Интера© Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Српски нападач је био у голгетерској кризи у претходна два месеца, али каже да му то није представљало проблем.

На утакмици са Интером у 13. колу Серије А, Влаховић је био једини стрелац за своју екипу.

"Није ме секирало то што нисам постизао голове, не дозвољавам да то утиче на мене. Знамо да смо снажни, реми против фаворита за титулу само нам то потврђује", почео је Влаховић за лист "Газета дело спорт".

"Скудето? Приоритет је повратак у Лигу шампиона, а за остало ћемо видети. Сваки играч има снове и циљеве, како личне, тако и тимске. Желим да помогнем тиму више и због тога радим сваки дан. Ако желиш да постанеш топ играч, мораш да неутралишеш своје мане. Да ли је утакмица против Интера моја најбоља? Могу још боље."

Додаје да га спекулације о трансферима не занимају.

"Увек сам фокусиран на Јувентус и желео сам да останем. Изоловао сам се од тога размишљајући само о терену. Када бисмо слушали све гласине, полудели бисмо. Хвала навијачима који су увек присутни, лепо је знати да су на твојој страни и ја желим да им узвратим најбољим играма", закључио је Влаховић.

image