Спорт

Бахар пред Звездин меч у Купу: Мораћемо да ротирамо, не знам ко ће бити спреман

Раднички из Ниша стиже у Београд, а Црвена звезда жели да се пласира у четвртфинале најмасовнијег фудбалског такмичења у Србији
Бахар пред Звездин меч у Купу: Мораћемо да ротирамо, не знам ко ће бити спреман© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио је да неће моћи да рачуна на све играче на дуелу осмине финала Купа Србије против Радничког из Ниша, али је истакао да ће се црвено-бели потрудити да навијачима подаре нову победу.

Бахар се прво осврнуо на меч 17. кола Суперлиге Србије против Напретка у ком су црвено-бели прошлог викенда славили 1:0.

"Знали смо да ће утакмица против Напретка бити тешка, пре свега због временских услова и стања терена, очекивали смо да нам неће бити ни мало лако. Ипак нисмо ризиковали, посебно у одбрани. Морали смо да будемо фокусирани. Постигли смо погодак, који нам је на крају донео и врло важну победу. Било је крајње време да у лиги не примимо погодак, па се надам да ће у наредном периоду бити исто тако", рекао је Бахар.

Тренер Звезде је навео да неће моћи да рачуна на све играче у дуелу против Нишлија.

"Нећу имати све играче на располагању. Неки су болесни, а ситуација се мења из дана у дан. На претходној утакмици нисмо имали на располагању шест фудбалера, видећемо какво је стање након тренинга. Неки играчи су повређени, док има и прехлађених. Мораћемо да ротирамо. Утврдићемо након тренинга ко је здрав и ко може да игра. Ротације ће свакако бити неопходне", истакао је тренер Црвене звезде.

Он је истакао да ће црвено-бели да се потруде да навијачима подаре нову победу.

"За нас је свака утакмица изузетно битна. Знамо да морамо да победимо, надамо се да ћемо играти добро. Одавно нисмо наступали на нашем стадиону и пред нашим навијачима. Много ће нам значити њихова подршка, желимо да их обрадујемо победом", закључио је Бахар.

Утакмица између Црвене звезде и Радничког биће одиграна у среду од 18.00 часова на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

image