Спорт

Жељко Обрадовић: Веровали смо у победу, личило је на меч са Панатинаикосом

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је вечерас у Београду да је његов тим веровато у победу против Монака и захвалио се навијачима на подршци на мечу 12. кола Евролиге
Жељко Обрадовић: Веровали смо у победу, личило је на меч са Панатинаикосом© ABA liga

Кошаркаши Партизана победили су екипу Монака после продужетка резултатом 89:85, у утакмици 12. кола Евролиге.

Српски стручњак изјавио је да је срећан због победе, која је личила на ону из прошлог кола.

"Веома сам срећан што смо победили у овој фантастичној утакмици, која је личила на ону од прошле недеље против Панатинаикоса. Као и прошле недеље, веровали смо у победу и играли са великом енергијом кад се ломило", рекао је Обрадовић на конференцији за медије после утакмице.

Тренер Партизана је говорио и о детаљима, који су преломили утакмицу.

"Монако је у првом полувремену имао девет офанзивних скокова, а цело друго полувреме и продужетак пет. Имали смо много изгубљених лопти због чега су они имали више поседа, али у кошарци побеђује онај ко више погоди. Прво полувреме смо одиграли веома лоше у нападу, али смо то поправили у наставку", додао је Обрадовић.

Утакмици између Партизана и Монака присуствовало је 19.974 навијача. Током меча су се чуле и увреде на рачун тренера гостију Саше Обрадовића.

"Хвала навијачима на невероватној енергији, носили су нас до победе. Искористићу прилику да их замолим да никог не вређају, да бодре свој клуб као што га увек бодре и због чега се у Европи прича о њима", закључио је Обрадовић.

Кошаркаши Партизана после 12. кола у Евролиги имају по шест победа и пораза.

Црно-бели ће у наредном колу Евролиге за два дана у Београду дочекати Армани из Милана.

image
VV inauguration
banner