Спорт

Још два тима у четвртфиналу Купа Србије - друголигаш изненадио Напредак!

Раднички 1923 и ОФК Вршац придружили су се Новом Пазару међу осам најбољих у најмасовнијем фудбалском такмичењу у Србији
Још два тима у четвртфиналу Купа Србије - друголигаш изненадио Напредак!© Elmedin Hajrovic/ATAImages

Фудбалери Радничког из Крагујевца пласирали су се у четвртфинале Купа Србије, пошто су у среду на свом терену у осмини финала овог такмичења победили Смедерево резултатом 5:0.

Голове за Раднички постигли су Милан Видаков у 19, Милан Алексић у 46, Бранислав Милошевић у 54, Немања Томић из пенала у 81. и Бојан Аџић у 84. минуту.

Пласман у четвртфинале Купа Србије изненађујуће је изборио и ОФК Вршац, који је на свом терену победио крушевачки Напредак 1:0. Једини гол за члана Прве лиге Србије постигао је Милош Миливојевић у 66. минуту.

Фудбалери Новог Пазара изборили су у уторак пласман у четвртфинале Купа Србије, пошто су у гостима надиграли Инђију 3:2.

Од 15.30 часова играће Чукарички - Јавор и Вождовац - Раднички (СМ). Фудбалери Црвене звезде ће од 18.00 часова на свом терену дочекати нишки Раднички, док ће се у исто време у Новом Саду састати Младост ГАТ и Војводина.

Последњи меч осмине финала Купа Србије биће одигран у четвртак од 16.00 часова, а екипа Партизана ће на свом терену дочекати Графичар.

image