Спорт

Историја на Нетфликсу - Надал и Алкараз уживо, играју егзибицију у Лас Вегасу

Позната стриминг платформа ће по први пут откад постоји уживо преносити неки тениски меч, а биће то судар двојице некадашњих "бројева један" и освајача укупно 24 гренд слема
Историја на Нетфликсу - Надал и Алкараз уживо, играју егзибицију у Лас Вегасу© Twitter / screenshot / @netflix

Један од најбољих тенисера у историји Рафаел Надал враћа се на терен почетком 2024. године након пропуштене готово читаве 2023. године због проблема са повредом.

И док сви ишчекују да виде Шпанца на Аустралијан опену, већ сада је познато да ће 3. марта одиграти егзибициони меч против сународника Карлоса Алкараза и то у Лас Вегасу.

У историјском подухвату, чувена стриминг компанија "Нетфликс" по први пут откако постоји преносиће уживо неки тениски меч, а ова егзибиција ће се играти у америчкој држави Невада, у дворани која прима 12.000 гледалаца.

Биће то окршај нове и старе генерације, освајача две и 22 гренд слем титуле, као и двојице некада најбољих тенисера света. Наслов меча гласиће "Нетфликсов слем", а ни поменути датум није случајно изабран.

Меч ће бити одигран неколико дана уочи почетка првог мастерса у сезони Индијан Велса. Иначе, Алкараз ће већ 27. децембра ове године играти и егзибициони меч против Новака Ђоковића у Саудијској Арабији.

image
VV inauguration
banner