Спорт

Звезда има новог тренера - Милојевић се враћа на "Маракану", познато и када

Како је одсвиран крај 171. "вечитог" дербија у ком је Партизан савладао Црвену звезду 2:1 и 2023. годину окончао на врху Суперлиге Србије, било је јасно да ће Барак Бахар у Љутице Богдана постати - бивши
Звезда има новог тренера - Милојевић се враћа на "Маракану", познато и кадаGetty © Srdjan Stevanovic / Stringer

То је и био случај, пошто је Израелац експресно добио отказ, а нови тренер Црвене звезде биће повратник Владан Милојевић.

Београдски медији су потврдили да ће некадашњи тренер Звезде поново сести на клупу црвено-белих, након великих успеха које је остварио у првом мандату.

Звезда ће Милојевића као новог тренера представити у петак од 13.00 часова, скоро тачно четири године након што је са руководством клуба одржао конференцију на којој се опростио од клуба.

Тада је признао да је дошло до засићења, пошто је успео да освоји две титуле и доведе Звезду два пута до групне фазе Лиге шампиона и једном Лиге Европе.

Милојевић ће први такмичарски меч по повратку у Звезду имати тек у 2024. години, када се буде наставило домаће првенство у ком Партизан тренутно води са бодом предности у односу на "вечитог" ривала.

image