Спорт

Нејмар фотографијом најавио - Бразил осваја Светско првенство?

Лидер и највећа звезда бразилске репрезентације очито верује да ће та селекција после 20 година освојити највреднији трофеј.
Нејмар фотографијом најавио - Бразил осваја Светско првенство?Getty © Buda Mendes

Светско првенство у Катару почиње у недељу од 17.00 часова. Комплетан водич за Мундијал је спреман, а од понедељка ће се утакмице на турниру ређати као на траци.

Србија први меч игра за четири дана, против Бразила, а у тој селекцији очито верују да је дошло време да освоје титулу првака света. Једна фотографија Нејмара то најбоље показује.

Прва звезда репрезентације Бразила објавила је фотографију на свом Инстаграм профилу, на којем се види шортс његове селекције и телевизор.

Ипак, фокус није био на дешавањима са ТВ екрана, већ на звездицу коју је Нејмар додао изнад грба селекције Бразила. Тако се уз пет звездица, које репрезентују пет титула првака света, нашла и шеста, коју је Нејмар додао.

Тиме је послао јасну поруку свим ривалима, да Бразил верује у освајање прве титуле светског шампиона након 2002. године. Ипак, за тако нешто мораће да пређу пут дуг седам утакмица, од којих је прва против Србије на стадиону "Лусаил" 24. новембра.

image
VV inauguration
banner