Спорт

Богдановић разбија редом с новим стајлингом - водио Атланту ка новој победи

Капитен репрезентације Србије одиграо је и шести меч у низу у ком је постигао најмање 20 поена
Autor: YouTube / ZH Highlights

Била је Атланта у серији пораза, а сада имају три победе у последња четири меча. Како и не би, када у њиховим редовима увелико бриљира капитен репрезентације Србије, који је поново био одличан.

Хокси су на гостовању у Хјустону славили 134:127, а Богдановић је за 29 минута на терену постигао 22 поена, уз четири скока и пет асистенција.

Србин је уз то придодао и по једну блокаду и украдену лопту, а шутерски је био врло ефикасан - убацио је четири тројке и укупно из игре шутирао 8/14, а уз то је показао и нови стајлинг са "јарећом" брадицом.

Бољи од Богдановића у Атланти био је само Треј Јанг са 30 поена и 14 асистенција, док су се показали и Дежонте Мареј са 21 и Оњека Оконгву са 19 поена и 11 скокова.

Рокетси нису успели да стигну до тријумфа упркос сјајном тандаму Џабари Смит - Фред Ванвлит. Њих двојица су постигла 34, односно 32 поена, али су свеједно забележили трећи пораз у низу.

Хјустон сада има скор 13-12 и на деветом су месту Западне конференције, док је Атланта са 10. на Истоку са учинком 12-15.

image
VV inauguration
banner