Спорт

Обрадовић о атмосфери и дочеку за Ловерња и Далоа: Ко једном ово прође у Партизану...

На трибинама је било 20.012 навијача Партизана због чега је најтрофејнији европски тренер изузетно задовољан и поносан
Обрадовић о атмосфери и дочеку за Ловерња и Далоа: Ко једном ово прође у Партизану...© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после победе над Асвелом да је задовољан игром и резултатом и да је пресрећан што екипа игра у фантастичној атмосфери.

Црно-бели су се вратили на победнички колосек у Евролиги, другим тријумфом над француским представником ове сезоне – 90:77.

"Задовољан сам победом и игром екипе. Агресивност је била на нивоу, у првом полувремену смо одиграли одличну одбрану, а кад је у 28 минуту утакмица била решена одлучио сам да одморим неке играче и мислим на вечити дерби који нас чека у четвртак", рекао је Обрадовић на конференцији за медије после утакмице.

На трибинама је било 20.012 навијача Партизана, а француски новинар је питао Обрадовића да прокоментарише атмосферу коју клуб има у Евролиги.

"Пресрећан сам што играмо у оваквој атмосфери и поносан на љубав и фантастичну подршку коју нам дају наши навијачи и којом нас гурају да будемо још бољи. Из недеље у недељу нас одушевљавају", додао је Обрадовић.

Прослављени стручњак је истакао и да је одушевљен како су навијачи дочекали бивше играче Жофрија Ловерња и Бориса Далоа.

"Ко једном прође ово у Партизану, то никад не заборавља", закључио је Обрадовић.

На крају, признао је да је веома неизвесно да ли ће Зек Ледеј бити спреман за меч против Црвене звезде.

"Вечити дерби" у 19. колу елитног европског такмичења на програму је у четвртак од 20 часова у "Штарк арени".

image
VV inauguration
banner